Mejla

Form to send email
Till:

Mejla Eurovision-cheferna

I maj tar Eurovision plats i Malmö. Allt fler stora artister hoppar av festligheterna och protesterna blir allt starkare mot att Israel får tävla på scen, trots att Israel i detta nu utreds för krigsbrott och folkmord.

EBU, Europeiska TV- och radiounionen, arrangerar Eurovision. 2022 bestämde de att de skulle utesluta Ryssland ur det årets tävling: “in light of the unprecedented crisis in Ukraine, the inclusion of a Russian entry in this year’s contest would bring the competition into disrepute” (citatet är från deras egen hemsida)

Två svenskar sitter som toppchefer: Martin Österdahl och Ebba Adielsson. De har en avgörande beslutsfattande position i den här frågan, som Eurovisionchefer och del av EBU:s referensgrupp.

När Ryssland uteslöts, gick EBU från att vägra uteslutning till att genomföra uteslutning på bara några dagar. Det är alltså ännu inte för sent att påverka, men vi måste fortsätta öka trycket om vi ska lyckas. Ett sätt är att mejla Martin och Ebba.

---------------
Du kan använda mejlet här intill och klicka på "skicka e-post", eller så kan du anpassa mejlet och skicka ett eget!

Vi skriver om allvarliga och hemska saker, men kom ihåg att hålla mejlet så sakligt som möjligt för att kampanjen ska få genomslag.

Du skickar detta e-postmeddelande som Inte du? Klicka här

Mottagaren kommer få ditt namn och e-postadress.

Andra sätt att donera


Om du inte vill använda formuläret kan du donera genom att öppna din Swishapp på mobilen och skicka pengar till vårt nummer som är: 123 395 1381


Du kan också donera via bankgiro. Vi har nummer 801-8764 och vår bank är Handelsbanken.


Skiftet vill vara transparenta med hur vi spenderar din generösa gåva. Läs mer om vår donationstransparens.