Mejla

Form to send email
Till:

Den 4 juni presenterades regeringens utredning om marknadshyror. Det är första steget i fastighetsägarnas lömska plan för att chockhöja våra hyror:

Steg 1 - Införa marknadshyror för nybyggda hyresrätter
Steg 2
- Införa det för alla hyresrätter
Steg 3
- Folk får inte råd att bo
Steg 4
- Staten går in med miljarder i bostadsbidrag
Steg 5
- Fastighetsägarna skrattar hela vägen till banken

Detta har varit fastighetsägarnas plan hela tiden: Att rigga systemet så de kan höja hyrorna och roffa åt sig miljarder i bostadsbidrag.

Vill du vara med och stoppa deras plan? Skicka ett mejl till sossarna här intill.

195 manifestationer

De ansvariga ministrarna ska inte kunna tänka på något annat förrän de har skrotat utredningen och stoppat marknadshyrorna. Därför har vi demonstrerat i april och juni i över 195 manifestationer på olika platser i landet.

Fler demonstrationer planeras i höst. Tills dess ber arrangörerna om ditt stöd genom att du skickar ett mejl till ministrarna nu direkt!

Lycka till, och tack för att du är med oss. Vill du vara med på kommande stormöte med arrangörerna, 14 juni? Mejla då till nejtillmarknadshyra@gmail.com

Vart går mitt mejl?

Mejlet skickas till Mikael Damberg, inrikesminister (S) via hans pressekreterare och/eller till Morgan Johansson, justitieminister (S) via hans statssekreterare (beroende på vilken/vilka rutor du markerar innan du skickar).

Du skickar detta e-postmeddelande som Inte du? Klicka här

Mottagaren kommer få ditt namn och e-postadress.

Andra sätt att donera


Om du inte vill använda formuläret kan du donera genom att öppna din Swishapp på mobilen och skicka pengar till vårt nummer som är: 123 395 1381


Du kan också donera via bankgiro. Vi har nummer 801-8764 och vår bank är Handelsbanken.


Skiftet vill vara transparenta med hur vi spenderar din generösa gåva. Läs mer om vår donationstransparens.