Mejla

Form to send email
Till:

GE INGEN PRESENT TILL PUTIN

NEJ TILL FOSSILGAS I EU-TAXONOMIN

EU-kommissionen håller på klassa fossilgas som hållbart - ett fossilt bränsle som eldar på klimatkrisen och finansierar Putins blodiga krig. Men vi behöver fasa ur fossilgas helt och hållet och sluta med vårt beroende av auktoritära regimer som Ryssland.

Vi har redan kommit en bit på vägen men kampen är inte vunnen än. I tisdags röstade Europaparlamentets ekonomi- och miljöutskott ned det katastrofala förslaget. Men den avgörande omröstningen är den 1 juli i hela Europaparlamentet.

Vissa av de svenska ledamöter står fortfarande vid Putins och fossillobbyns sida. I denna mailkampanj uppmanar vi dessa ledamöter att säga NEJ till fossilgas i taxonomin. Delta genom att maila Europaparlamentarikerna!
 

---------------------------------

Instruktion för att mejla:

Du kan skicka mejlet till höger som det är, eller anpassa texten efter eget tycke. Du kan också välja i listan ovanför, om du vill skicka mejlet till en eller flera Europaparlamentariker. Bocka i de du vill skicka till, och klicka på "Skicka e-post" när du är nöjd med mejlet.

Du skickar detta e-postmeddelande som Inte du? Klicka här

Mottagaren kommer få ditt namn och e-postadress.

Andra sätt att donera


Om du inte vill använda formuläret kan du donera genom att öppna din Swishapp på mobilen och skicka pengar till vårt nummer som är: 123 395 1381


Du kan också donera via bankgiro. Vi har nummer 801-8764 och vår bank är Handelsbanken.


Skiftet vill vara transparenta med hur vi spenderar din generösa gåva. Läs mer om vår donationstransparens.